LINKS

NCTI
De organisatie NCTI (Nederlands Centrum voor Technische Isolatie) is hèt onafhankelijk kennis- en adviesinstituut op het gebied van industriële isolatie. Sinds de oprichting in 2001 richt NCTI zich op het ontwikkelen, vergaren, bundelen en toegankelijk maken van isolatiekennis.

CINI
CINI (Stichting Commissie Isolatie Nederlandse Industrie) is een samenwerkingsverband van bedrijven op het gebied van standaardisering van thermische isolatie voor de industrie.

VIB
De Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf is in 1931 opgericht door isolatiebedrijven die hun gezamenlijke belangen wilden verenigen en sindsdien heeft de VIB zich ontwikkeld tot een actieve, sterke, onafhankelijke branchevereniging voor en door de leden.

Agentschap NL
Agentschap NL is de nieuwe naam voor EVD, Octrooicentrum Nederland en SenterNovem. Hier vindt u nuttige informatie over het besparen van energie via isolatie. Ook vindt u hier informatie over de EIA subsidie regeling waar uw isolatie mogelijk onder valt.

OOI
De Stichting OOI is hét scholingsfonds dat voor werkgevers en werknemers in het thermische isolatiebedrijf alle vormen van vakgerichte scholing en opleidingen aanbiedt, organiseert en verzorgt.

SVT products de partij voor al uw brandwerende en isolatie systemen.
SVT bouwkundige brandpreventie is gespecialiseerd leverancier en adviseur van brandwerende systemen.

Een uitgebreide data aan Europese testen, gecombineerd met een jarenlange ervaring in de isolatiebranche, zorgt voor de juiste expertise en systeem keuze.

In samenwerking met vooraanstaande producenten bent u voor zowel brandwerende constructies zoals wanden, vloeren en staalconstructies als wel het dichtzetten van sparingen rondom doorvoeringen aan het juiste adres.

Kwaliteit en veiligheid

De bundeling van vakkennis, ervaring en inzet hebben ervoor gezorgd dat wij uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Lees meer

Contactgegevens

Mandenmakerstraat 31d
3194 DA Hoogvliet

Telefoon +31 (0)10 - 501 22 88
E-mail info@staverenbv.nl

Scroll naar boven