Isolatie luchtkanalen

Wilt u voorkomen dat er warmteverlies optreedt bij uw luchtkanalen? Laat deze dan isoleren voor Van Staveren bv. Wij kunnen het volledige isolatieproces, van inmeten tot montage voor u uit handen nemen. Daarbij leveren we maatwerk; samen zoeken we naar de beste technische isolatie

Isoleren van luchtkanalen

Luchttoevoerkanalen worden meestal geïsoleerd met steenwol of glaswol. Deze materialen reduceren het warmteverlies aanzienlijk. Bovendien wordt de temperatuur in de ruimte waar de luchttoevoerkanalen zich bevinden regelbaar. Hierdoor bespaart u op energiekosten. Wij isoleren uw luchtkanalen met behulp van isolatiematrassen. Dit is afneembare isolatie. Het voordeel hiervan is dat u de isolatie kunt hergebruiken als u het afneemt van het luchtkanaal. 

Meer vormen van isolatie

Naast thermisch isoleren kunnen we het luchtkanaal akoestisch isoleren en brandwerend maken. Verder is het mogelijk om condensatie te voorkomen bij luchtkanalen die de buitenlucht aanzuigen. Voor ieder luchtkanaal zoeken we naar de juiste technische oplossing. 

Onze werkwijze

U kunt hoge kwaliteit, innovatief denken en een no-nonsense aanpak verwachten als u de isolatie van luchtkanalen aan ons overlaat. Wij mogen voor vele gerenommeerde opdrachtgevers de isolatie verzorgen, dankzij onze bundeling van ervaring, vakkennis en inzet. Naast isoleren zijn wij gespecialiseerd in coating, steigerbouw, tracing en brandwerende applicaties.

Meer informatie? 

Wilt u meer weten over het isoleren van luchtkanalen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? U kunt ons vrijblijvend benaderen. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze werkzaamheden. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en via het contactformulier.

Contact

Kwaliteit en veiligheid

De bundeling van vakkennis, ervaring en inzet hebben ervoor gezorgd dat wij uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Lees meer

Contactgegevens

Mandenmakerstraat 31d
3194 DA Hoogvliet

Telefoon +31 (0)10 - 501 22 88
E-mail info@staverenbv.nl

Scroll naar boven