« Terug

Turnaround 2018 - Ducor Petrochemicals

IMG-20181114-WA0003.jpg22 aug

Staveren B.V. heeft van Ducor Petrochemicals het project "Turnaround - 2018" in opdracht gekregen. De werkzaamheden bestaan uit het demonteren van de bestaande beplating en isolatie, monteren van nieuwe isolatie, het monteren van bestaande en nieuwe beplating en het monteren en demonteren van de steigers ten behoeve van het inspectie deel. Uitvoering periode zal zijn September-Oktober 2018.

Staveren B.V. zal in samenwerking met Asbipro prefab te Schiedam zorgen alle te demonteren geschuimde leidingen en apparaten op tijd worden voorzien van nieuwe isolatie Nestaan - PIR met mylarfolie, voor Asbipro zal het ook een uitdaging zijn om alle verschillende diameters, diktes en vormen met gepaste snelheid te prefabriceren en te voorzien van juiste labeling.

Op de foto zien we de C3 - Splitter met een hoogte van bijna 50 meter en diamater van 1600, de eerste 20 meter is op steiger uitgevoerd, de overige 29 meter met 2 hoogwerkers. Alles in goede en veilige samenwerking tussen mens en machinen in perfecte harmonie.

Staveren zal in deze periode een aanvang maken met het implementeren van diverse nieuwe "regels" voor de VCA 2017/6.0 waarvoor wij medio februari 2019 de audit gaan krijgen.

Medewerkers van Staveren B.V. bedanken Ducor voor het vertrouwen en wensen iedereen een goede samenwerking maar zeker "Veilig werken toe".

« Terug

Kwaliteit en veiligheid

De bundeling van vakkennis, ervaring en inzet hebben ervoor gezorgd dat wij uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Lees meer

Contactgegevens

Mandenmakerstraat 31d
3194 DA Hoogvliet

Telefoon +31 (0)10 - 501 22 88
E-mail info@staverenbv.nl

Scroll naar boven