OVER STAVEREN BV

Staveren B.V. is een dynamische onderneming, opgericht in 1980. Het bedrijf opereert landelijk en is gespecialiseerd in isolatie, steigerbouw, coating, tracing en brandwerende applicatie.

Welke worden toegepast in de petro- en chemische industrie, offshore alsmede voor de utiliteitssector. Hoewel nieuwbouw een belangrijk deel van onze orderportefeuille uitmaakt, worden ook grote preventieve onderhoudswerkzaamheden en renovatie projecten uitgevoerd.

Organisatie
Een belangrijke factor binnen Staveren B.V. is de organisatiestructuur. Deze biedt ruimte voor de specifieke cultuur van elk vakgebied maar borgt tegelijkertijd gezamenlijke bedrijfswaarden als het leveren van een hoge kwaliteit, innovatief denken en een no-nonsense aanpak.

Sponsoring en Goede doelen
Staveren B.V. is zich bewust van haar maatschappelijke en sociale verplichtingen. Omdat sport, en met name voetbal een groot draagvlak heeft op maatschappelijk gebied sponsort Staveren B.V. een aantal voetbalclubs in en om Rotterdam.

Sinds december 2021 zijn wij weer officieel bedrijfsvriend van de stichting "Vrienden van het Sophia". Wij dragen het Sophia kinderziekenhuis een warm hart toe en uiten dit door een jaarlijkse donatie in december.

Ook zullen wij jaarlijks weer de "kerstlichtjes" een warm hart toedragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kwaliteit en veiligheid

De bundeling van vakkennis, ervaring en inzet hebben ervoor gezorgd dat wij uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Lees meer

Contactgegevens

Mandenmakerstraat 31d
3194 DA Hoogvliet

Telefoon +31 (0)10 - 501 22 88
E-mail info@staverenbv.nl

Scroll naar boven